free web maker

Onderonsje

Beste Volleyvrienden,

Als jaarlijkse afsluiter van een druk seizoen organiseren wij ons traditioneel ‘ONDERONSJE’. Dit jaar verwachten we jullie op zaterdag 04 mei 2019 vanaf 19u in de Sporthal te Schepdaal.

We gaan op het zelfde elan van vorig jaar verder en gaan terug in zee met BIZZevents, één van onze hoofdsponsors.
Het thema dit jaar is ‘Black&White’. De aankleding van de zaal zal in dit thema gebeuren. Het is natuurlijk niet verplicht maar wij zouden het heel fijn vinden mochten al onze gasten ook gekleed gaan in een combinatie van deze kleuren. Met de voorziene blacklights zal dit zorgen voor een prachtig effect.

Het bedrag van de inschrijving blijft voor dit jaar nog steeds onveranderd en is 40 euro per persoon. Leden tot en met U11 en personen die wensen deel te nemen zonder eten betalen 25 euro.
In de prijs is alles inbegrepen van receptie, buffet, frisdranken, wijnen tot discobar, aankleding zaal, personeel, opkuis, huur zaal, enz. Wat er allemaal op het menu staat kan je raadplegen op onze website.

Wie er graag wil bij zijn, dient in te schrijven via onderstaande knop. Uw betaling dient te gebeuren op rekeningnummer BE29 0682 0858 2864 van Volley Schepdaal vzw met de vermelding van de namen van de personen die u inschrijft.

Let wel : alle inschrijvingen én betalingen moeten binnen zijn vóór woensdag 28 april 2019 !!!
Onze allerkleinsten mogen gerust vergezeld zijn van de ouders.

OPGELET: Ook dit jaar worden er geen uitzonderingen meer gemaakt voor personen die later inschrijven dan hogervermelde datum!!! De traiteur staat er echt op het juiste aantal, ruim een week op voorhand, te kennen.

Bedankt en tot heel binnenkort !