Inschrijving nieuw lid
(via federatie Volley Vlaanderen)
(Enkel inschrijven na goedkeuring van bestuurslid of trainer.)

Wie eerst eens wil komen kennismaken met de volleybalsport hoeft hier nog NIET in te schrijven
 

Vanaf 1 juni 2019 zal de aansluitingsprocedure volledig digitaal verlopen. Het zal dus niet meer nodig zijn om het aansluitingsformulier met de post naar Volley Vlaanderen te sturen.

Via onderstaande knop kan je je aansluiting bij Volley Schepdaal in orde brengen.

De secretaris van de club, en daarna Volley Vlaanderen, zal je aanvraag bevestigen waarbij je dan lid bent van Volley Schepdaal.

Voortaan ben je als lid dan ook verzekerd tegen sportongevallen.

Daarnaast zal vanaf 1 juni de medische validatie volledig worden losgekoppeld van de aansluiting. Het zal dus als nieuw lid van een club niet nodig zijn om je medisch te laten valideren als je wilt starten met volleyballen. Dit komt er na een advies van de medische commissie van Volley Vlaanderen.

Wel zullen leden die zich aansluiten na 1 juni 2019 zich medisch moeten laten valideren in het jaar dat ze 14 en 18 worden. De leden zullen hiervoor een mail krijgen met meer info. Ze zullen op controle moeten gaan bij een erkende sportarts waar er onder meer een ECG zal worden genomen. De federatie volgt ook hier het advies van de medische commissie.

Er wordt veel belang gehecht aan medisch verantwoord sporten. Met deze maatregel zijn we ervan overtuigd dat iedereen met een gerust hart zijn favoriete sport kan beoefenen.

De club zal midden januari op de hoogte gebracht worden welke leden in dat jaar 14 en 18 jaar oud worden en op controle moeten. De erkende artsen hebben toegang tot VolleyAdmin2 zodat Volley Vlaanderen en de club kunnen zien welke leden medisch in orde zijn.

Gelieve een foto te uploaden bij het inschrijven!