Onthaalbrochure

Volley Schepdaal is een familieclub die iedereen de kans biedt om te volleyballen in een aangename en ondersteunende omgeving.

Vanaf de leeftijd van 5 jaar kan je in onze club terecht voor de leukste sport die er bestaat. Onze jeugdwerking is erop gericht om kinderen en jongeren een fijne vrije tijdsbesteding te bezorgen maar ook om hen optimale kansen te bieden om hun talenten te ontwikkelen. Ook bij onze senioren- en recreatieve ploegen wordt nog steeds veel aandacht geschonken aan spelplezier, alsook aan een gezonde portie ambitie en competitiviteit.

Lid zijn van Volley Schepdaal betekent niet enkel je eigen talenten en mogelijkheden ontwikkelen, maar ook verantwoordelijkheidszin tonen. Een ploegsport beoefenen houdt vanzelfsprekend een vorm van engagement in ten aanzien van je ploeggenoten, je trainer en de club. Zoveel mogelijk en tijdig aanwezig zijn op de trainingen, matchen en clubevenement wordt door Volley Schepdaal dan ook belangrijk gevonden.

Naar de toekomst toe wil onze club de jeugdwerking nog meer uitbouwen, dit onder leiding van een gloednieuw jeugdbestuur. De band met de supporters en familieleden wordt zoveel mogelijk onderhouden via sociale media en persoonlijke contactmomenten, zoals op onze jeugdtornooien en ons jaarlijks eetfestijn.